Hvis du er en bil fan ved du, at en del af sjove af efter markedet undersøger nye modeller, som de kommer ind i udstillingslokalet. Der er bare noget særligt om en ny bil: lugten, udseende, prisseddel! For nogle 17 millioner amerikanske bilister er en ny bil i deres fremtid, mens mange andre vælge den brugte bilmarked. Nogle af bilerne på markedet er i dag hot, hot, hot! Lad os tage et kig på flere nye og fremtidige tilbud fra Dodge.

Takket være delvis til nye ejerskab [Daimler Benz købt Chrysler Corporation i 1998] en frisk infusion af flot Dodge modeller har ramt et showroom i nærheden af dig. Yderligere modeller er snart at dukke op og makeover, Dodge har modtaget er intet mindre end forbløffende. Her er nogle af mine favoritter:

Magnum – der sagde at en stationcar skal ligne en familie vognmand? Magnum ikke sikker. Med en truende gitter og en rakish eksteriør er Magnum en ægte mand pleaser samtidig også give kvinderne lidt ekstra plads i ryggen at slæbe ting. Kast i en Hemi og Magnum virkelig rocks!

Oplader-Okay, så den nye opladeren har fire døre. Nå, kan ikke du få alting. Du kan have macho udseende, en kraftfuld motor og en bil, der er sikker på at konkurrere med noget, som Japan og Tyskland kaster sin vej. Word har det, DaimlerChrysler overvejer en coupe version. Nu, ville det være fedt!

Kaliber – Bye, bye Neon. Neon tjent Dodge godt, men det er ikke i samme kaliber som kaliber. Ordspil. For at være indført i foråret 2006 som 2007 model, kaliber vil have tre motoren valg: 1.8, 2.0, og 2,4 I4s, en kontinuerligt tilgængelige transaxle, og alle hjul drev. Derudover 2.0L dieselmotorer vil være tilgængelig uden for det nordamerikanske marked hvorfor ikke her? da DaimlerChrysler sæt for at indføre Dodge navn ind på nye markeder.

Andre køretøjer, Dodge der, er at få bemærket omfatter Ram og Dakota afhente lastbiler, Durango SUV og den snart at være indført Dodge Nitro, division’s version af den kompakte Jeep Liberty. Ã…h, ja, hvem kan glemme 510-hp V10 Viper? Kan du sige, Corvette tæppebanker?

Et ord du ikke kan knytte til Dodge længere er det ord, “kedelig.” Spændende biler, lastbiler og SUV’er for et marked for trangen disse typer af hot køretøjer. Jeg gætter på “ram” insignier virkelig passer til navnet.

Dodge: Awesome og styrket!
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published.