Dette er stedet at gå, hvis du overvejer at købe en elektrisk robotplæneklipper. Disse plæneklippere kan skære op til en fjerdedel af en hektar. Disse fordele og ulemper hjælper dig med at bestemme, hvilken plæneklipper der er bedst for dig. En robotplæneklipper kan koste flere tusinde kroner alt efter, hvad din græsplæne har brug for. Mange faktorer bør overvejes, såsom mængden af plads, der er nødvendig for en plæneklipper.

Denne robotplæneklipper drives af et lithium-ion-batteri. Robotten kan oplade sig selv, når den løber tør for saft. Batteriet holder ca. 70 minutter. Det kan også udskiftes. Robotten skærer cirka 25 watt i minuttet, hvilket gør den mere overkommelig end elektrisk eller gas. Nogle elektriske robotplæneklippere har et aftageligt batteri, der kan bruges til at oplade plæneklipperen, når du ikke bruger den.

En robotplæneklipper til dit hjem kan hjælpe dig med at koncentrere dig om andre aspekter. En robotplæneklipper hjælper dig med at få mere fra hånden på kortere tid. Du bør også overveje hastigheden på robotplæneklipperen. En robotplæneklipper, der bevæger sig ved højere hastigheder, kan klippe din græsplæne hurtigere end en manuel. Du har mulighed for at vælge mellem en el- eller gasplæneklipper til at klippe dit græs så hurtigt som muligt. Mens elektriske plæneklippere kræver strømforsyning, er de mere brugervenlige end manuelle modeller.

Du og din græsplæne vil blive beskyttet af sikkerhedsfunktionerne i en elektrisk robotplæneklipper. Robotterne er langsomme nok til, at du kan se deres fremskridt. De har kollisionssensorer, som kan bruges til at omdirigere eller stoppe robotterne fra at ramme forhindringer. De forsænkede knive gør disse plæneklippere sikrere og reducerer muligheden for skade på kæledyr eller mennesker. Denne plæneklipper bruges bedst i gården eller omkring træer. Du skal dog altid være forsigtig i din have, når du bruger denne plæneklipper.

WORX WR143 Robotic Landroid Mower er udstyret med et sim-kort, der kan bruges til at styre plæneklipperen med din telefon eller Amazon Alexa. Du kan også bruge det som et kamera eller regnmåler for at stoppe det med at vandre rundt i din have. iRobot Robomow er let at programmere og har en 22-tommers skærebredde. Den har GPS-funktioner, kan genkende vejrforholdene og ved, hvornår den skal vende tilbage til sin opladningsbase.

En vedhæftet fil er en anden fordel ved en robotplæneklipper. En Grass Hog-fastgørelse lader den klippe græs for at forbedre jordkvaliteten. Robotplæneklipperen er en komplet græsskærer, der sparer dig dyrebar tid. Plæneklipperne kan vedligeholdes på den halve tid end en manuel. Du skal bruge en oplader.

Elektriske robotplæneklippere: Hvad er fordele og ulemper?