Skrive artikler og sende dem til artikel directory websteder bør være projekt numero uno for dig i et forsøg på at opbygge værdifulde tilbage links til dit websted. Jeg tror, at de fleste af os er enig i, at trafik til dit websted er kritisk, da det bestemmer succes eller fiasko af dit websted. Hvad er jo brug i bruger al din tid og ressourcer, opbygge en web site at bilægge for anden bedste, når det kommer til trafik? Skrivning 500 til 1000 ord artikler er, hvor det virkelige arbejde for at fremme dit websted kommer til at spille.

Mange webmastere har gjort det en videnskab at blot opkog hvad er allerede tilgængelige på internettet. Der er meget få originale tanker går rundt omkring på nettet i dag, når det kommer til websted forfremmelse. Link kampagner, artikel kampagner, blogging, osv. er alle måder at få dit webstedsnavn og link over mennesker. Hvis vores hjemmeside har noget vigtigt at sælge, derefter nøglen er at få så mange mennesker at besøge som muligt. Din teaser artikler, der cirkulerer på nettet vil opnå det samme resultat som en killer nyhedsoverskrift eller reklamekampagne. Dette er blevet bevist tusindvis af gange allerede. De vil lokke læseren til at læse resten af din artikel, herunder den altafgørende ressource boks, som indeholder et link til dit websted. Når læseren klik til dit websted, er dette det første skridt til et salg. En velskrevet og relevant artikel vil opfylde sit formål over tid, men der er en følelse af uopsættelighed til at begynde at skrive artikler i dag for at opnå nogen grad af succes med din online-forretning.

Velskrevet artikler vil hurtigt få samlet op af andre webmastere eller nyhedsbrev ejere, der allernådigst vil udgive dit arbejde inden deres artikel bibliotek eller ezine. På en vigtig bemærkning, for at dine artikler til deres ønskede virkning, skal du integrere søgeord i dine artikler, der er relevante for dit websted. Dette vil give mere reference vægt i søgningen søgemaskinens algoritmer, som Google, Yahoo og MSN. Mange webmastere og forfattere tilsyneladende ikke det når at sammensætte artikler og de spekulerer på, hvorfor deres webstedstrafik øger ikke på niveau med deres forventninger. At have et link i din ressource box i slutningen af din artikel er simpelthen ikke godt nok længere. At huske dette vil hjælpe dig med at bo på emne og skrive målrettet.

Her er noget andet at huske. Når du forklarer ide eller koncept i dine artikler, skal du skrive det, så en 9-årig kunne læse det og forstå det. Dette gælder medmindre dit formål er at skrive en teknisk artikel til et nichemarked. For det meste, ønsker du at sørge for at holde din stykker korte og direkte og dit sprog forståeligt. Skriver også, som om du hvor skrive til en person i stedet for mange og velkommen til at krydre dine artikler med et tilbud eller en sjov bemærkning. Med søgemaskiner ved hjælp af links i dine artikler som envejs links til dit websted, Husk at bruge forskellige søgeord hver så ofte for at undgå en form for søgning motor spam. Dette refererer til hjælp til mange af de samme søgeord i hele teksten i din artikel. Jeg forsøger altid at målrette tre nøgleord inden for hver artikel i sige, 600 til 1000 ord.

En ide du måske overveje ved hjælp af en artikel Skrivning softwarepakke. Disse er værdifulde i at de vil sætte tekst, som du kan bruge og få nogle enorme ideer. Hvis du ikke er særlig produktiv med dine tanker, eller pen for sags skyld, kan de hjælpe dig langs, som du er begyndt, indsende dine artikler til artiklen mapper. Der er mange af dem, der flyder rundt. Tilbragt 50 bukke på en pakke blegner i sammenligning med mængden tid, du har allerede brugt på dit websted. Ret? Men jeg sidespring…

Så der har du det! For dem af jer der har været der ønsker at vide hvorfor din trafik er nede, eller simpelthen ikke hvad du forventer, tage lidt tid til at skrive et par artikler hver uge og indsende dem til artiklen bibliotek-websteder. Det tager kun et minut til at registrere dig hos dem og resultaterne, til tider kan være overvældende. Husk, at dine artikler ikke behøver at være prangende eller genial. De skal bare indeholde korrekt engelsk uden stavefejl eller grammatiske fejl, ved hjælp af de søgeord, du har valgt til dit emne, der er relevante for indholdet på dit webstedsside. Held og lykke og lad mig vide, hvis du har spørgsmål, og med alle midler, kan du besøge vores artikel directory hjemmeside.

Skrivning for artikel Directory hjemmesider: bygge Links nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.