Hvad angår iværksætter virksomheder, er åbne en restaurant langt en af de sværeste bestræbelser på at gennemføre. Mens antallet af restaurant fiasko er ikke nær så slemt som det har foregav at være, undlader restauranter på et langt højere tempo end mange andre typer af self starter virksomhed. For sags skyld har selv franchise restauranter (normalt mindre “fastfood” sorten) manglende Vurder lige et par procentpoint under self startere.

Så hvad, du kan spørge, kan iværksættere gøre for at øge deres chancer for succes?

Her er tre tips til at opnå fremgang i restaurationsbranchen, at succes ejerne tiltræde. Først af disse er placering. Ja, der er nogle restauranter beliggende i ud af den måde der gør lykkes på mund til mund, men disse forekomster i forhold til forekomster af restauranter svigtende fordi de er dårlige steder er minimal procent. Den sikreste væddemål er altid sørge for der er masser af trafik, hvor du ønsker at åbne. Etableret områder er bedst, men dermed dyreste. Ikke komme over dit hoved med en lejekontrakt, der vil begrave dine chancer for succes fra get-go, men ikke vælger en ud af den måde placering, fordi det er billigt. Prøv at finde nogle gyldne middelvej.

Den næste tip er at koncentrere sig om udelukkende på de ting, der vil gøre folk ønsker at komme, og mere vigtigere, ønsker at komme tilbage. Jeg ved det lyder lidt for simpelt, men det indebærer meget mere end blot god mad og en dejlig atmosfære. Nøglen er at slå ud af god mad, giver en fantastisk atmosfære og ekstraordinære kundesupport service, dag ud og dag ud. Uanset om du kører en sandwich shop eller en high-end bistro, er at få disse tre elementer sammen og gør det konsekvent altafgørende for succes.

Det tredje tip er at finde og kulminere gode forretningsforbindelser med dine leverandører. At have en supply chain kan du regne med vil tillade dig at koncentrere sig om hvad der er vigtigt, som kører din virksomhed samtidig med din virksomhed. Du skal finde distributører og restaurant forsyning forhandler du kan regne med. Distributører der er i stand til at levere til tiden og er forpligtet til at bringe dig kvalitetsprodukter til enhver tid vil hjælpe dig med at producere konsekvent god mad, at dine kunder ønsker og i sidste ende komme til at forvente. En god restaurant levering selskab kan gøre hele forskellen mellem at have en velfungerende, der tillader dig at køre du er bagsiden af huset effektivt og at skulle beskæftige sig med subpart udstyr.

Selvfølgelig, der er meget mere til restaurationsbranchen end disse grundlæggende, men i sidste ende er grundlæggende, hvad skille vellykket restauranter fra mislykkede restauranter.

Tips til iværksættere åbne en Restaurant

Leave a Reply

Your email address will not be published.