Hvis du ønsker at rydde din kloak eller indkørselsafløb, vil du gerne ansætte en afløbsslange, der er ekstra lang. Ekstra lange drænslanger kan være op til 50 fod lange og er effektive til rengøring af afløbsrør med en diameter på to til fire tommer. Desuden har disse værktøjer rustbestandige fjederståltråde med rund diameter. For at ansætte en afløbsslange skal du først måle størrelsen på dit afløb og derefter få den rigtige model.

Standard drænslanger kan kategoriseres i to typer, nemlig drevne og manuelle. Drevne slanger kan give ekstra muskler og gøre rengøringen lettere. Nogle modeller har også et automatisk udtrækkeligt kabel for nem oprydning. Sammenlignet med manuelle drænslanger vil drevne drænslanger koste dig lidt mere. Ikke desto mindre gør de ekstra fordele dem prisen værd. For at undgå at spilde tid skal du kun købe en drænslange, hvis du er sikker på dine evner.

Bortset fra deres alsidighed kommer drænslanger også i standardlængder og diametre. Hvis du bor i et en-etagers hjem, kan du vælge et 50 fods kabel, der kan rydde træsko i lange rør. For boliger i flere niveauer kan du vælge et 75 fods kabel, der rydder træsko over hele afløbssystemet. I tilfælde af lette tilstopninger kan et 1/4-tommers kabel være tilstrækkeligt.

Manuelle afløbsslanger er let tilgængelige i hjemmeforbedringsbutikker. De har normalt en lille håndsving, der hjælper dig med at fremme kablet. Disse slanger er ideelle til rengøring af små afløbstræsko, men kan være trættende at bruge i lange perioder. Hvis du planlægger at bruge drænslanger regelmæssigt, skal du investere i en drevet. Det er den hurtigste måde at rydde træsko og få drænet til at køre igen.

Prisen på en blikkenslager til at slange dit afløb kan variere. En 25 fods slange koster omkring $ 25. Tilsvarende kan en hovedlinjeslange koste alt fra $ 200 til $ 500. Leje af en afløbsslange Slam-sugning.dk koster omkring $ 35 til $ 45 pr. Dag. Du kan leje en drænslange i en dag, en uge eller endda en måned. Desuden koster det omkring $ 300 pr. Måned for en maskine snegl leje.

Hjem VVS-virksomheder kan også bruge en manuel slange. Dette værktøj er i det væsentlige en drænslange på en fiskestang. Det roterer for ekstra strøm. Det er sikrere at bruge end en elektrisk for begyndere. Slangens 1/2-tommer indre kernekabel er fleksibelt nok til at glide gennem S-bøjningen på dit toilet og rydde selv de sværeste træsko. Det fungerer også med toiletter med lavt flow og er udstyret med en vinylskærm for at beskytte porcelænsskålen.

Omkostningerne ved videoinspektion varierer meget. De fleste koster omkring $ 700, men kan variere fra $ 250 til $ 1.300. Blikkenslagerne, der udfører denne inspektion, opkræver et ekstra gebyr, som typisk opvejes af omkostningerne ved det udførte arbejde. Du kan også købe en håndholdt VVS-slange for omkring $ 15 til $ 100. En boreaktiveret slange kan nå op til 25 fod, mens en maskindrevet slange kan nå op til 75 fod.

Afløb slanger i nærheden af mig