Måske er det største problem med babytøj, at de ikke vare. Ikke fordi de slides, men fordi din baby hurtigt ud vokser dem.

Det er vigtigt at planlægge din babytøj shopping omkring vækst af dit barn. Hvis du ikke gør det, kunne du være spild af penge.

Husk på disse syv tips mens du planlægger din babytøj shopping:

1. bære en større størrelse

Folk siger babyer vokse hurtigt, og de har ret i der. Du vil spilde penge hvis du køber perfekte tøj, fordi de vil hurtigt være for lille. Købe en større størrelse vil udvide omfanget af tid din baby kan bære dem.

2. Lav en forudsigelse om vejret

Stoppe op og tænke et øjeblik om tøj etiketter denne stat størrelse med hensyn til et barns alder, som 12 eller 18 måneder. Derefter stille dette spørgsmål: “Hvornår min baby er X måneder gamle, hvad bliver vejret eller temperatur være ligesom?” Få svaret på dette spørgsmål korrekt, og du vil købe tøj, der ikke kun passer, men også vil være relevante for sæsonen.

3. find let at sætte på Outfits

Nogle gange vil du kæmpe for at klæde din baby i en outfit, du vil have ham til at bære. Tøj der kommer i flere stykker, knap bagfra eller pull over hovedet kan kræve mere af din tålmodighed og tid. Outfits, der kommer i ét stykke, åbne i front, har lynlåse eller Fastgør knapper bør være lettere at håndtere.

4. har nok til nødsituationer

Mad kan falde på dit barns tøj, mens du fodre ham. Hvis dit barn bliver syg, han kan kaste op på sit outfit. Når en rodet ulykke indtræffer, skal du bruge et rent sæt tøj klar til din baby til at bære.

5. Gem på Clearance stativer

Du kan gemme et bundt på regnskabsafslutningen stativer. Næsten alle former for butik har disse. Derudover hvis du venter et stort salg kan du spare endnu mere. Nogle butikker vil også markdown clearance vare yderligere på kasseapparatet.

6. Accepter hånd mig Downs

Din familie og venner kan ønsker at give dig deres børn babytøj. De kan have nyt tøj, at deres barn ikke har en chance for at bære. Hvis du beslutter at acceptere, hvad de er villige til at give, du vil gemme dig selv nogle penge, især hvis de har tøj du ville have købt.

7. udveksle gamle tøj for kontanter

Sælge tøj dit barn ikke længere passer ind på eBay. eBay er bare et eksempel. Der er mange andre måder at handle din gamle tøj til kontanter. Du kan ikke gøre så meget som du oprindelig havde betalt for dem, men du optjener mindst nogle af dine penge tilbage.

Resumé

Hvis at få mest brug ud af det tøj, du køber til dit barn er vigtigt for dig, bør derefter de syv tips i denne artikel hjælpe dig med at opnå dette. Tage disse ideer med dig næste gang du går babytøj shopping. Du vil føle sig godt om det tøj, du køber for din baby og de penge, du vil gemme.

Babytøj: 7 penge at spare, Shopping Tips til nye forældre

Leave a Reply

Your email address will not be published.