En af de store vildledende myter af moderne fremstilling er, at Nordamerika kan ikke konkurrere i en global fremstilling markedsplads og er ved at miste arbejdspladser på grund af lavere omkostninger til udenlandsk arbejdskraft.

Denne tro er ikke sandt, ifølge programmer ingeniører på Makino, en global leverandør af avancerede spåntagende teknologi. De siger automatisering af produktionsprocesser, herunder den robot og transportbånd integration af fremstillingsprocessen arbejdsceller, kan faktisk køre dele produktion eller dø og skimmel produktionsomkostninger nede samtidig opretholde eller forbedre kvaliteten. Makino har dokumenteret sådan fremstilling eksempler gennem kundekontakter og interviews.

Investere i sådanne teknologisk avancerede processer er blevet så produktive, at billigt pr. enhed del gør indenlandsk fremstillede varer konkurrerer med produktion af varer med udenlandsk arbejdskraft løn. Også, den lokale kundeservice og kortere bly tid aspekter af USA og nordamerikanske fremstilling hjælpere i denne konkurrencepræget formel, hvilket gør virksomheden mere værdifuld for sine kunder.

At gøre disse teknologiske opgraderinger vil også redde USA og nordamerikanske arbejdspladser. Mange producenter frygtede i starten, at ved at investere i automatiseringsteknologi, arbejdspladser ville kun være tabt på maskinen i forhold til udenlandske konkurrenter.

Dog som en række fremstillings casestudier bevise, hjælper sådan en teknologisk investeringer rent faktisk redde og bevare arbejdspladser. Leje også fortsætter med at vokse på en betydelig årlig vækst at holde trit med stigende arbejde volumen.

I et casestudie, cyklustider og leveringstider for mange produktionsprocesser forbedres dramatisk. Der fremstilles nu nogle høj-volumen produktion dele, der blev tidligere fremstillet med en sats på to pr. time med en sats på 126 i timen. Og nogle processer, der bruges til at tage 12 uger kan nu afsluttes i seks.

Opretholdelse af arbejdspladser og arbejde gennem maskinautomation

Leave a Reply

Your email address will not be published.